Verkkokauppa

© Hoitola Manna

Tervetuloa Hoitola Mannan verkkokauppaan!

 

Maailman puhtain ja kaunein luonto on asia josta sopii olla ylpeä. Suomalaisuus ja luonto ovat meille henkilökohtaisesti tärkeitä arvoja ja olemme innoissamme voidessamme yhdistää ne myös liiketoiminnan arvoiksi.

 

Olemme valinneet verkkokauppaan suomalaiset luonnonkosmetiikkatuotteet, jotka on valmistettu kotimaisista luonnon raaka-aineista Suomessa. Tuotteet on kehitetty erityisesti suomalaiselle ihotyypeille eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja. Tuotekehittelyssä ei ole myöskään käytetty eläinkokeita.

Verkkokaupastamme myös kotimaiset, luonnolliset ja käsintehdyt Sola-saippuat ja ihanan rentouttavat ja tehokkaat turvehoitotuotteet!

 

 

Hoitola Mannan asiakasetuna saat hoitojen yhteydessä aina tuotekoulutetun ammattilaisen tekemän ihoanalyysin perusteella juuri Sinulle sopivat tuotesuositukset.

 

Saat aina maksutonta neuvontaa tuotteiden valintaan myös hoitojen ulkopuolella kun hankit tuotteet Hoitola Mannan verkkokaupasta. Ota  rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai muuten viestien niin autamme mielellämme löytämään juuri Sinulle  parhaan ratkaisun!

 

Verkkokaupan valikosta löydät tuotteet lajiteltuna tuoteryhmittäin. Klikkaa haluamaasi tuotetta ja verkkokauppa ohjaa sinut eteenpäin tilauksessassi.

 

Huom! Kierrätämme pakkausmateriaaleja ja säästämme luontoa myös tällä tavoin. Tilaamasi tuotteet voivat siis olla eri tuotteen postipaketissa.