Täyteainehoidot

Hyaluronihappo- täyteainehoito


Hyaluronaani eli hyaluronihappo on solujen pinnalla valmistettava ja soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli. Sitä esiintyy ihmisen kehoossa luonnostaan lähes kaikissa kudoksissa, joissa sillä on tärkeä rooli kudosten toiminnalle.

Iholle hyaluronihappo antaa kimmoisuutta ja raikkautta sekä kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa.

Elimistön oma hyaluronihapon tuotanto alkaa vähentyä jo noin 20 vuoden iässä ja 40-50-vuotiaalla se on jo puolittunut, joka alkaa näkyä esim. ryppyinä ja juonteina iholla.


Täyteainehoidolla korjataan hyaluronaanin poistumisesta aiheutuvia puutteita sekä syväkosteutetaan ja nuorennetaan ihoa.

Täyteainehoidolla vaikuttavat ainesosat viedään pistoksella suoraan kudokseen. Hoitotulos saadaan näin varmistettua ja vaikutus on välittömästi nähtävillä. Hoitotulos on pitkäaikainen muttei pysyvä vaan vaatii uusintakäsittelyn yksilöllisesti n.6-12 kuukauden kuluesssa mikäli hoitotulosta halutaan ylläpitää. Tuloksen pysyvyyteen vaikuttavat mm. ihon laatu, ikä ja elintavat. Uusintakäsittelyn jälkeen pysyvyys on yleensä pitempi. Hyaluronihappo poistuu ajan myötä elimistöstä vetenä aineenvaihdunnan mukana eikä siitä jää elimistöön vieraita aineita.


Käyttökohteet:

  • silmien ja suun ympäristön alueen juonteet ja rypyt
  • otsan ja kaula-alueen rypyt
  • arpien hoito (häivyttäminen) myös aknearvet
  • kasvojen epämuodostumien korjaus ja volyymin lisääminen esim. poskipäiden kohotus ja nenäalueen muokkaus
  • huulten täyttö ja muotoilu
  • käsien nuorentaminen


Hoitomenettely


Hoito aloitetaan ilmaisella konsultaatiolla (hoitoarvio) jossa arvioidaan hoidon soveltuvuus asiakkaan tarpeelle.

Hoitoarviossa laaditaan hoitosuunnitelma ja varataan aika toimenpiteeseen.


Toimenpide on asiakkaalle helppo ja turvallinen. Siihen ei tarvitse erityisesti valmistautua eikä jälkihoito vaadi esim. sairaspoissaoloa töistä. Toimenpiteessä käsiteltävä alue desinfioidaan huolellisesti ja puudutetaan tarvittaessa. Pistokset suoritetaan hoitosuunnitelman mukaan. Toimenpide kestää noin puoli tuntia, jonka jälkeen esiintyy yksilökohtaisesti punoitusta ja turvotusta ja mahdollisesti kutinaa, arkuutta ja värimuutoksia. Oireet poistuvat muutaman päivän kuluessa ja huuli-injektioissa viimeistään noin viikon kuluessa. Kotihoito-ohjeet sisältyvät hoitoon.


Hoitola Mannan käyttämät täyte-aineet ovat tutkittuja synteettisiä valmisteita eivätkä sisällä eläinperäisiä ainesosia eivätkä aiheuta allergiariskiä.


Hoitola Mannassa täyteainehoidot suorittaa ammattikoulutettu täyteainehoitaja.


Hoidon hinta määräytyy hoitoarvion perusteella käsiteltävän alueen ja käytettävän ainemäärän mukaan.

Hinnat alkaen n. 300€.Nyt tarjouksessa 1ml ampullin kertahoito alkaen 279€. Riittää tavallisesti esim. huulten täyttöön.


Toimi pian ja varaa aikasi ilmaiseen hoito-arvioon

© Hoitola Manna