Mikroneulaus


Uutena hoitomuotona olemme ottaneet käyttöön erittäin tehokkaan, ihoa uudistavan MIKRONEULAUKSEN.


Mikroneulaus on tehokas hoitokeino kun haluat saada huomattavia tuloksia ryppyjen ja juonteiden, arpien tai pigmenttimuutosten hoidossa. Neulauksella saa myös tehostettua ihon kosteustasapainoa tehokkaasti.


Hoitola Mannassa suoritamme mikroneulauksen automaattisella Beautypen- laitteella, jonka eri ihoalueille soveltuvilla hygieniamodulin neulauspäillä ihoon tehdään tuhansia mikrokanavia, joita pitkin hoidossa käytetyt tuotteet pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon. Lisäksi mikroneulat aiheuttavat ns. traumaa papillaariseen dermikseen, jolloin ihon omat fibrolastit eli sidekudossolut ja kollageenin muodostus aktivoituvat eli iho alkaa uusiutua ja korjata itseään.


Yleisimmässä, kasvojen mikroneulauksessa, ihoa neulataan 0,25-0,5mm syvyydeltä. Toimenpide ei ole täysin kivuton mutta kuitenkin hellävarainen ja  tuntemus vastaa lähinnä pientä nipistelyä ja toimenpiteen jälkeen ihoa kihelmöi ja esiintyy yleisesti punoitusta ja kuumotusta. Toimenpiteen jälkeen voit palata normaaliaskareihisi kotihoito-ohjeiden kera.


Hoidon lopulliset tulokset ovat nähtävissä noin 4 viikon kuluessa ihon uusiuduttua. Parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidoilla.


Ota yhteyttä ja kysy. Kerromme mielellämme lisää!


tai Varaa aikasi jo tänään!© Hoitola Manna