Ihonhoidot luonnonkosmetiikalla

Luotamme hoidoissamme luonnon voimaan. Kaikki ihonhoidot tehdään asiakkaan ihotyypin mukaan pääasiassa kotimaisen Naviterin Ekopharma-sarjan luonnonmarjoista valmistetuilla tuotteilla. Sarja koostuu neljän marjan (tyrni, mustaherukka, vadelma, karpalo) tuotteista, joilla kullakin on omat vaikutuksensa ja ominaisuutensa ja näin jokaiselle ihotyypille löytyy oikea hoitotuote. Tuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja eikä muutakaan "ylimääräistä" ja soveltuvat siten myös herkällekin iholle. Ekopharman tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa alusta loppuun ja raaka-aineina käytetään parhaita luomumarjoja, jotka tarjoavat hyviä tuloksia ja ovat turvallisia ihmiselle sekä luonnolle.


Kaikille EkoPharma Professional -tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EkoPharma Professional -tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60-100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%.


Edustamme ja jälleenmyymme myös Mia Höytö Cosmeticsin ja Supermoodin tuotteita, jotka niin ikään ovat kotimaista luonnonkosmetiikkatuotantoa. Halutessaan asiakas saa hoidot tehtynä myös näillä tuotteilla ja joskus ratkaisu yksilöllisiin iho-ongelmiin löytyykin eri sarjojen tuotteiden yhdistelmästä ammattitaitoisen ja tuotekoulutetun kosmetologin avulla.

Oikeiden kotihoitotuotteiden säännöllinen käyttö on olennaisin osa ihonhoidon kokonaisuudessa ja asiakas saa aina hoidon yhteydessä tuotesuositukset ja ohjeistuksen hänelle sopivista tuotteista. Opastamme myös verkkokauppa- ja  tuotteet hoitolasta hankkivia asiakkaita veloituksetta oikeiden tuotteiden valinnassa joten ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai facebookissa niin katsotaan tuoteasiasi yhdessä kuntoon.


On myös hyvä muistaa että kotimaisten tuotteiden valinta luo työpaikkoja maahamme ja tuo hyvinvointia sitä kautta meille kaikille!Lue lisää Naviterista© Hoitola Manna