Verkkokauppa

Tervetuloa Hoitola Mannan verkkokauppaan!

 

Maailman puhtain ja kaunein luonto on asia josta sopii olla ylpeä. Suomalaisuus ja luonto ovat meille henkilökohtaisesti tärkeitä arvoja ja olemme innoissamme voidessamme yhdistää ne myös liiketoiminnan arvoiksi.

 

Olemme valinneet verkkokauppaan suomalaiset luonnonkosmetiikkatuotteet, jotka on valmistettu kotimaisista luonnon raaka-aineista Suomessa. Tuotteet on kehitetty erityisesti suomalaiselle ihotyypeille eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja. Tuotekehittelyssä ei ole myöskään käytetty eläinkokeita.

Verkkokaupastamme myös kotimaiset, luonnolliset ja käsintehdyt Sola-saippuat ja ihanan rentouttavat ja tehokkaat turvehoitotuotteet!

 

Tällä sivulla esittelemme edustamiamme tuotesarjoja.

 

 

Puhtaat ja aidosti luonnolliset raaka-aineet ovat meille tärkeitä, sillä vain hyvistä raaka-aineista syntyy hyviä tuotteita.

 

Kaikki tuotteidemme ainesosat valitaan huolella; käytämme luomusertifioituja raaka-aineita sekä pohjoisen puhtaassa luonnossa villinä kasvaneita kasveja. Tuotantomme noudattaa sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerejä.

 

Tuotekehityksessämme lähdemme aina liikkeelle siitä, miten tuotteesta tehdään mahdollisimman luonnollinen, mutta samalla toimiva. Luomuviljeltyjen tai villinä kasvaneiden raaka-aineiden pitoisuus on tuotteissamme erityisen korkea.

 

Aidot, luonnolliset raaka-aineet sisältävät runsaasti erilaisia iholle tärkeitä ainesosia, kuten vitamiineja, antioksidantteja sekä hyvälaatuisia rasvahappoja.

 

 

Naviter Cosmeticsin Ekopharma-sarja on suomaisista luonnonmarjoista koottu tuotekokonaisuus, josta löytyy hoitotuotteet eri ihotyypeille. Tuotesarjan kulmakivinä ovat hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho joten ne sopivat myös erityisen herkkäihoisille. Tuotesarjalle on myönnetty FI Natura- sertifikaatti takeena luonnonkosmetiikan kriteerien täyttämisestä.

 

Huom! Ekopharmalta löytyy tuotesarja myös miehille! Tuotteita mm. parranajoon ja ihon hoitoon.

Lapsille myös oma sarja.

 

 

 

 

 

 

Anumati Naturals on fytoterapiaan perustuva ammatti ihonhoitosarja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisuutta ihonhoitoon. Sarja on luotu Suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Luonto on hyvinvoinnin lähde iholle ja sen monivivahteiset raaka-aineet, aina kasveista, kukista marjoihin. Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

Sola saippua - tarina luonnon ja ihmisen yhteistyöstä.

 

Sola on aitoa käsityötä hellävaraisuuden, puhtaan luonnon ja eläinten hyvinvoinnin puolesta. Solasaippua kuuluu jokaiseen päivään; arkeen ja juhlaan.

Se voi olla myös liikelahja, matkamuisto, tuliainen, häälahja...

 

Sola on perinteisellä tavalla luonnonmateriaaleista valmistettu saippua, jota on keitetty hiljalleen pienissä erissä. Sola saippuassa käytetään kasviöljyjä ja -rasvoja, kosmetiikkalaatuista lipeää ja puhdasta, paikallista vettä. Niistä saadaan runsaasti glyseriiniä sisältävä saippua. Saippua ei sisällä kemikaaleja, säilöntä-aineita, tensiidejä eikä puhdistusaineita. Kaikki kasvi- ja marja-ainekset ovat puhtaasta luonnosta. Ne kerätään alueilta, joissa ei ole käytetty lannoitteita eikä torjunta-aineita. Osa tulee suoraan luomutuottajilta. Sola saippuassa pyritään käyttämään sellaisia ainesosia, jotka saadaan suoraan Pohjois- Karjalasta tai Suomesta.

Sola saippuaa ja sen ainesosia ei ole testattu eläinkokein.

 

Sola saippualla on erinomainen pesutulos ja se sopii hyvin niin ihon kuin hiusten pesuun sekä parranajoon, tarvitset vain yhden tuotteen! Sopii kaikille ihotyypeille. Sola-saippuan hankit helposti samassa paketissa muiden ostosten yhteydessä. Saippuat toimitetaan pussissa ja osa tuotteista saatavana myös rasiassa. Hanki myös tyylikäs pajupuinen saippua-alusta. Kokeile ja ihastu!

 

Lue lisää Sola Saippuasta

Lehtosuon hoitoturvetuotteilla eroon lihas- ja nivelvaivoista. Verkkokaupasta itsehoitotuotteet myös kasvo- ja jalkahoitoihin.

 

Lue lisää turpeesta ja hoidoista

 

Hoitola Mannan asiakasetuna saat hoitojen yhteydessä aina tuotekoulutetun ammattilaisen tekemän ihoanalyysin perusteella juuri Sinulle sopivat tuotesuositukset.

 

Saat aina maksutonta neuvontaa tuotteiden valintaan myös hoitojen ulkopuolella kun hankit tuotteet Hoitola Mannan verkkokaupasta. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai muuten viestien niin autamme mielellämme löytämään juuri Sinulle parhaan ratkaisun!

 

Verkkokaupan valikosta löydät tuotteet lajiteltuna tuoteryhmittäin. Klikkaa haluamaasi tuotetta ja verkkokauppa ohjaa sinut eteenpäin tilauksessassi.

 

Huom! Kierrätämme pakkausmateriaaleja ja säästämme luontoa myös tällä tavoin. Tilaamasi tuotteet voivat siis olla eri tuotteen postipaketissa.

 

© Hoitola Manna